Контакт информации

Феникс АМС

спорт, спортски консалтинг, спортска исхрана, обуки, организација на настани и спортска рекреација

„Разбуди го оганот во тебе“!

ИгњатАтанасовски 17, Веро 4 - локал 3,

7000 Битола, Македонија

Email : profeniks@t-home.mk

Tel : 00389 70 339 689

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

© 2019 by ASK Feniks AMS

Ignjat Atanasovski 17 - Vero 4, lokal 3, 7000 Bitola, Macedonia

  • ASK Feniks AMS - Twitter
  • Feniks AMS-LinkedIn
  • Feniks AMS - Facebook