top of page
CD GREEN.png

Мултимедијално ракометно помагало
- Светот на ракометот - 

2 - Copy - Copy.png

Колекција од три (3) мултимедијални CD-a со по осум (8) различни напаѓачки варијанти (вкупно 24 напади).

Секоја напаѓачка опција е прикажана преку дата запис, видео презентација и дополнителна детална анализа на секој сегмент од нападот

нарачај - 1200 ден. - цена за колекција

500 ден. - единечна цена по ЦД

CD Red.png
CD Yellow.png

МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

1.png

АНГЛИСКИ ЈАЗИК

2.png

ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

3.png

ЛЕСЕН И ЕДНОСТАВЕН НАЧИН НА КОРИСТЕЊЕ

4.png

НЕ Е ПОТРЕБНО НИКАКВО ПРЕДЗНАЕЊЕ

5.png
6.png
bottom of page