top of page

РАКОМЕТНО СТУДИО

Автономно креирање на поединечни вежби, ракометни напади, различни варијанти на одбрана и комплетни ракометни тренинзи.

Ракометно Студио е софтвер кој овозможува мултимедијална обука и анализа на ракометен тренинг, цел натпревар или на поединечни напади, одбрамбени формации, дури и поединечни движења на секој играч пооделно.

Со Ракометно Студио, можете да додавате и отстранувате играчи, голмани и реквизити., но и да дефинирате движења до најситни детали.

HS logo.png
HS logo.png

Ракометен голман

Вежби, видеа, комплетни тренинзи, стручни совети и коментари. Доволно за успешна обука на ракометни голмани и на оние кои што тоа сакаат да бидат. Детален опис на секоја реакција, движење и поставување.

Г -1.png
Г-2.png
Г-3.png

Ракометен напад

Целосно разработени ракометни напади, осврти и анализи. Можност за адаптација спрема различни перформанси на поедини играчи и тимот во целина.

Н-1 (1).jpg
Н-1 (2).jpg
Н-1 (3).jpg

Ракометни вежби

Креирајте неограничен број на вежби од кои со правилно комбинирање се добиваат голем број на ракометни тренинзи, прилагодливи спрема потребите и можностите на секој играч пооделно и тимот во целина.

Со само неколку клика, креирајте одлични индивидуални и идеално конципирани колективни тренинзи, се разбира со пропратна анализа на истите.

В-1.jpg
В-2.jpg
В-3.jpg

Ракометна одбрана

Детално разработени ракометни вежби, различни формации на одбрана, теоретски осврти и анализи. Адаптација спрема индивидуалниот и колективниот перформанс.

О-2 (1).jpg
О-2 (1).png
О-2 (2).png
bottom of page