РК Феникс АМС

Место каде се буди духот на другарството, почитта, победата!

 
 
HC Feniks AMS - m 1
HC Feniks AMS - m 2
HC Feniks AMS - m 4
HC Feniks AMS - m 3
HC Feniks AMS - m 8
HC Feniks AMS - m 6
HC Feniks AMS - m 9
HC Feniks AMS - m 5
HC Feniks AMS - m 7
 

Разбуди го оганот во тебе

 
Тренер

Тренер

Николче Костовски - Менаџер

Тренер

Тренер

Роберто Пашиќ - Тренер на голмани

Феникс АМС 1998

Новости

© 2019 by ASK Feniks AMS

Ignjat Atanasovski 17 - Vero 4, lokal 3, 7000 Bitola, Macedonia

  • ASK Feniks AMS - Twitter
  • Feniks AMS-LinkedIn
  • Feniks AMS - Facebook