top of page

АМС
АГЕНЦИЈА ЗА СПОРСКИ КОНСАЛТИНГ

е спортска организација
формирана во 1998 година.
Наши основни начела се :
стручност, посветеност и одговорност.

за нас

За нас

Кај нас работат млади, посветени и компетентни луѓе, високо образовани стручни лица.

Наш составен дел се и истакнати и во досегашниот период повеќе пати наградувани, спортски работници и спортски педагози.

Во нашето работење активно се вклучени и лекари, физиотерапевти, специјалисти по спортска медицина и нутриционисти...

Деловни сектори

01.

Спортски консалтинг

Компетентни и ефикасни консалтинг услуги кои го помагаат работењето на нашите клиенти и истовремено ги поттикнуваат нивните интереси и способности...

02.

Обуки

Квалитетни програми за високостручни и наменски обуки, со методи и средства кои се во согласност со современите научни достигнувања.

Целосно насочени кон нашите клиенти со инсистирање на квалитет, практичност и доследност...

03.

Организација на настани

Компетентно дизајнирање, организација и логистичка поддршка на спортски настани во согласност со актуелни меѓународни критериуми и стандарди...

04.

Спортска исхрана

Конкретно и практично дизајнирани режими на исхрана и наменски тренинг диети во насока на адаптирање на начинот на исхрана според актуелните потреби на спортистите...

Публикации

Планирање и скаутинг

Планирање и скаутинг

1200 денари

Цената на златото

Цената на златото

1500 ден.

Основни принципи на исхрана

Основни принципи на исхрана

2280 денари

Спортски талент менаџмент

Спортски талент менаџмент

1800 денари

Скаутинг

Скаутинг

1500 денари

Мини ракомет

Мини ракомет

780 денари

HS - Handball Studio

HS - Handball Studio

17 900 денари

Светот на ракометот CD 1

Светот на ракометот CD 1

500 денари

Светот на ракометот CD 2

Светот на ракометот CD 2

500 денари

Светот на ракометот CD 3

Светот на ракометот CD 3

500 денари

Спортски готвач

Спортски готвач

1290 ден.

Правила кои би требало да ги игнорирате

Правила кои би требало да ги игнорирате

300 денари

Кога се користи отворена одбрана и зошто

Кога се користи отворена одбрана и зошто

500 денари

Претворање на талентите во ѕвезди

Претворање на талентите во ѕвезди

500 денари

ТЕЅ

ТЕЅ

Разбуди го оганот во тебе

АМС 1998

Новости

bottom of page